uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar
uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar
UBplus

UBplus Updates

Een vliegende start voor UBplus 8.0

30-04-2019

Misschien heb je er al iets over gehoord, maar we zijn blij te kunnen melden dat we onze eerste online academy hebben gelanceerd! HelloFlex Learnings is speciaal ontwikkeld om je te helpen sneller en effectiever met de nieuwe UBplus 8.0 uitzendsoftware om te gaan.

arrow_forward

LKV aanpassingen in UBplus 6.9 - 119

29-03-2019

Op het moment dat in de huidige UBplus een LoonKostenVoordeel (LKV) periode wordt ingevoerd of aangepast met terugwerkende kracht en de reeds gemaakte loonstroken over de LKV periode niet worden herberekend, kan het zijn dat de LKV aanpassing niet wordt meegenomen in de Loonaangifte. Het gevolg is dat er dan verschillen ontstaan tussen wat UBplus weergeeft (overzicht in UBplus neemt aanpassing wel mee) en wat de Belastingdienst berekent.

arrow_forward

Nieuw in UBplus 8.0 - Preview Loonstrook

26-02-2019

Ook in de afgelopen maanden is er door onze uitzendsoftware developers hard gewerkt om een succesvolle migratie naar UBplus 8.0 te realiseren. We zijn blij om te kunnen melden dat de eerste migraties met succes zijn afgerond. In onze volgende nieuwsbrieven delen we onze ervaringen graag met je. UBplus is en blijft dan ook een gevestigde naam in de flexbranche!

arrow_forward

Loonaangifte 2019 en ID-Checker

28-01-2019

Vandaag 28-01-2019 wordt versie 6.9 - A - 110 klaargezet voor download. In deze versie is de mogelijkheid tot het aanmaken van de loonaangifte voor 2019 opgenomen. De aangifte kan op de gebruikelijke manier worden aangemaakt via Diversen > Loonaangifte > Aanmaken/Versturen nadat de controle is doorlopen.

arrow_forward