uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar
uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar
UBplus

UBplus Updates

Uitbreiding concept loonafrekening en nieuwe proforma in UBplus 8.0

5-12-2019

In deze UBplus 8.0 update is de concept loonafrekening functionaliteit uitgebreid met meerdere loontijdvakken en is proformaplus vervangen door een nieuwe proforma functie die beter aansluit op de daadwerkelijke verloning. Verder lichten we uit hoe je snel en eenvoudig handmatig een factuur aanmaakt. Lees er meer over in deze nieuwe UBplus Updates.

arrow_forward

Wet arbeidsmarkt in balans

18-10-2019

Per 1 januari 2020 gaat de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab) in. Deze wet heeft als doel de kosten- en risicoverschillen tussen contractvormen te verminderen, zodat flexibel werk wordt gebruikt waar de aard van het werk daarom vraagt en niet alleen omdat het een kostenvoordeel oplevert. Maar wat gaat de Wet arbeidsmarkt in balans voor jou betekenen in UBplus? We houden je volledig op de hoogte met deze UBplus Updates!

arrow_forward

Sneller verlonen met UBplus 8.0 en een nieuwe Backoffice training in HelloFlex Learnings

03-10-2019

Wist je dat je met UBplus 8.0 supersnel kunt verlonen? In deze Updates geven we je een voorproefje. Tijdens het UBplus 8.0 implementatietraject krijg je gratis toegang tot de HelloFlex Learnings academy. Nu vind je daar ook de Backoffice Basistraining zodat je die op je gemak kunt volgen en op elk moment weer kunt terugkijken. Lees er meer over in deze editie van de UBplus Updates.

arrow_forward

Update 6.9 - A - 130

07-08-2019

De nieuwe versie van UBplus staat gereed voor download. Deze bevat de volgende wijzigingen:

  • In werknemer basisgegevens kan een ZZP BSN worden opgegeven = 777777777
  • Bij het aanmaken loon SEPA betalingen bestand is onderscheid toegevoegd tussen opnemen SEPA en niet-SEPA landen

arrow_forward

3 slimme features in UBplus 8.0

05-07-2019

In deze updates vertellen we je meer over 3 handige functies die je in de nieuwe UBplus 8.0 uitzendsoftware kunt gebruiken:

  1. Snelzoeken met F3
  2. Margeberekening met tarieffactor
  3. Massamailingen opmaken en versturen

arrow_forward

Een vliegende start voor UBplus 8.0

30-04-2019

Misschien heb je er al iets over gehoord, maar we zijn blij te kunnen melden dat we onze eerste online academy hebben gelanceerd! HelloFlex Learnings is speciaal ontwikkeld om je te helpen sneller en effectiever met de nieuwe UBplus 8.0 uitzendsoftware om te gaan.

arrow_forward

LKV aanpassingen in UBplus 6.9 - 119

29-03-2019

Op het moment dat in de huidige UBplus een LoonKostenVoordeel (LKV) periode wordt ingevoerd of aangepast met terugwerkende kracht en de reeds gemaakte loonstroken over de LKV periode niet worden herberekend, kan het zijn dat de LKV aanpassing niet wordt meegenomen in de Loonaangifte. Het gevolg is dat er dan verschillen ontstaan tussen wat UBplus weergeeft (overzicht in UBplus neemt aanpassing wel mee) en wat de Belastingdienst berekent.

arrow_forward

Nieuw in UBplus 8.0 - Preview Loonstrook

26-02-2019

Ook in de afgelopen maanden is er door onze uitzendsoftware developers hard gewerkt om een succesvolle migratie naar UBplus 8.0 te realiseren. We zijn blij om te kunnen melden dat de eerste migraties met succes zijn afgerond. In onze volgende nieuwsbrieven delen we onze ervaringen graag met je. UBplus is en blijft dan ook een gevestigde naam in de flexbranche!

arrow_forward