uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar
uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar
UBplus
UBplus Updates Sneller verlonen met UBplus en een nieuwe Backoffice training in HelloFlex Learnings

Sneller verlonen met UBplus en een nieuwe Backoffice training in HelloFlex Learnings

UBplus Updates oktober 2019

Wist je dat je met UBplus supersnel kunt verlonen? In deze Updates geven we je een voorproefje. Tijdens het UBplus implementatietraject krijg je gratis toegang tot de HelloFlex Learnings academy. Nu vind je daar ook de Backoffice Basistraining zodat je die op je gemak kunt volgen en op elk moment weer kunt terugkijken. Lees er meer over in deze editie van de UBplus Updates.

Wist je dat je met UBplus supersnel kunt verlonen? In deze Updates geven we je een voorproefje. Tijdens het UBplus implementatietraject krijg je gratis toegang tot de HelloFlex Learnings academy. Nu vind je daar ook de Backoffice Basistraining zodat je die op je gemak kunt volgen en op elk moment weer kunt terugkijken.

Lees verder Meer lezen Lees verder Meer nieuwe functies

Een nieuw softwareplatform, een sneller verloningsproces

Een belangrijk onderdeel van de continue verbeteren van onze uitzendsoftware is het optimaliseren van de snelheid van het verloningsproces. Gepaard aan het optimaliseren van het verloningsproces is een nieuwe datastructuur voor alle verloningsgegevens. Simpel gezegd komt het erop neer dat het gehele verloningsproces opnieuw is uitgedacht en op een nieuw platform is ontwikkeld, waardoor het verloningsproces minstens 25% sneller is geworden.

Door het nieuwe verloningsproces kan er praktisch gezien een onbeperkte hoeveelheid werkgeheugen worden gebruikt. Dit biedt als significant voordeel dat grotere verloningsbatches in één keer verwerkt kunnen worden. Dit scheelt veel tijd in vergelijking met een proces waarin je de verloning in meerdere batches van bijvoorbeeld 500 of 1000 moet verwerken. Voor het genereren van een preview loonstrook (concept loonafrekening) bijvoorbeeld is het proces in sommige gevallen zelfs 3x zo snel geworden!

Nieuw voor UBplus: de online Backoffice Basistraining

Vanaf nu vind je in onze online academy ook de UBplus BackOffice basistraining. Deze online training is door de uitgebreide e-learnings geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren backoffice medewerkers. In de online training leren we je hoe je de meest essentiële backoffice werkzaamheden kunt uitvoeren met behulp van de UBplus software:

 • verwerken van declaraties en loonbeslagen
 • maken van betaalopdrachten en het blokkeren van een betaling
 • handmatig aanmaken van een factuur
 • doen van aangiftes aan de juiste instanties
 • correcte afhandeling van de verantwoording
 • up-to-date houden van de rechten van kandidaten  

De nieuwe online training voorziet in handige checklists voor zowel de voorbereiding op een effectief werkproces voor je backoffice als voor de verloning en facturatie zelf. Heb je de eerste 6 modulen doorlopen, dan toets je je kennis aan de hand van een online toets. Rond je deze met succes af, dan ontvang je het UBplus Backoffice trainingscertificaat!

Modulen in de UBplus Backoffice basistraining:

 1. Backoffice introductie
 2. Declaraties in UBplus
 3. Voordat je gaat verlonen en factureren
 4. Loonbeslagen en voorschotten
 5. Verloning-facturatie: stap-voor-stap door het proces
 6. Verloning-facturatie: werken met de tab Backoffice

Extra e-learnings waar je toegang toe krijgt:

 1. Reserveringen inboeken
 2. ET-regeling
 3. Wet Aanpak Schijnconstructies
 4. ZZP’ers en inleenkandidaten
 5. Omzet en margeverdeling

Meer weten over de HelloFlex Learnings online academy? Bekijk dan de video hieronder.

Ga je met UBplus werken dan kun je ook met HelloFlex gaan werken
Maak kennis met het nieuwe HelloFlex Forms!

HelloFlex is speciaal ontwikkeld om je te helpen nog efficiënter en makkelijker te werken. Het nieuwe HelloFlex Forms is een tool die je de mogelijkheid geeft om zelf online formulieren te maken. Bijvoorbeeld een online formulier om belangrijke informatie die je nog van je kandidaten nodig hebt op te vragen. Forms werkt snel en eenvoudig: je bepaalt welke gegevens je wilt opvragen en welke velden in het formulier beschikbaar moeten zijn. Met de handige drag-and-drop editor maak je vervolgens in een handomdraai je eigen formulieren. Gemak dient de mens!

Doordat je met HelloFlex Forms vanuit één module werkt, behoud je een goed overzicht over al je formulieren. De verstuurde formulieren, de antwoorden en de status per formulier zijn allemaal in te zien op het Forms overzicht. Wil je meer weten over deze nieuwe HelloFlex tool, neem dan contact op met UBplus Support.