uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar
uitzendsoftware, efficiënt en betrouwbaar
UBplus
UBplus Updates UBplus Updates maart 2020

Corona virus

Ook binnen UBplus is er overlegd met betrekking tot het Corona virus en de maatregelen die hierop moeten worden genomen om het risico van besmetting te verlagen. Dit heeft er toe geleid dat de gehele support afdeling vanuit huis zal werken vanaf 16 maart (week 12). Dit zal verder geen invloed hebben op de openingstijden; wel kan de response tijd langer zijn dan normaal. Daarnaast kan er een verschil zijn in de mogelijkheid tot het geven van een direct antwoord. Hierin vragen wij om je begrip.

Afwijkende openingstijden feestdagen

Ook dit jaar zal de supportdesk op bepaalde dagen gesloten zijn:
– maandag 13 april (2e Paasdag)
– maandag 27 april (Koningsdag)
– dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag)
– donderdag 21 mei (Hemelvaart)
– maandag 1 juni (2e Pinksterdag)
– vrijdag 25 december (1e Kerstdag)

Verhuizing

Rond september 2020 zal de HelloFlex group verhuizen naar een nieuw pand in Amersfoort. Te zijner tijd zal er een officieel verhuisbericht volgen met nadere informatie.

Survey

De komende periode zal er een survey link worden meegestuurd in al het mailcontact met de support afdeling. Daarnaast is de survey link ook terug te vinden op onze website onder de tab “support”. Het betreft een korte survey die binnen enkele minuten kan worden ingevuld en ons zal helpen onze dienstverlening te verbeteren.

Heb je vragen over de nieuwsbrief, neem dan gerust contact op met onze Support afdeling. Je kunt alle UBplus Updates ook op onze website teruglezen!

Website aanpassingen

Vanaf komende week zullen weer als vanouds alle nieuwsbrieven zichtbaar zijn op de website en wel onder de tab “UBplus Updates”. Dit zijn tevens alle nieuwsbrieven met betrekking tot de WAB en de loonaangifte wijzigingen van 2020. Daarnaast zijn op de website de openingstijden toegevoegd:

Maandag 11:00-17:00
Dinsdag 09:00-17:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag 09:00-17:00

Maandag t/m vrijdag 12:00-13:00 gesloten

Namens Team UBplus wensen wij iedereen een goede gezondheid toe.